10 x leuke manieren om extra geld te verdienen!

10 x leuke manieren om extra geld te verdienen!

Iedereen wil toch een leuk zakcentje verdienen naast zijn of haar werk om? Gewoon om eens in de week naar de bioscoop te kunnen, jezelf te verwennen met een massage of een leuk paar schoenen. In dit blog delen we 10 leuke manieren om een extra zakcentje te verdienen.

1. Bloggen

Bloggen is nummer één op de lijst omdat het een van de meest flexibele banen is die je kunt hebben en het verdienpotentieel onbegrensd is! Bloggen is een van mijn favoriete vormen van passief inkomen. Veel bedrijven zijn geïnteresseerd in het plaatsen van advertorials of banners waar jij natuurlijk weer geld voor kan vragen.

Als je een mooi aantal mensen krijgt die je artikelen lezen, levert dat een mooi inkomen op.

2. Geld verdienen met enquêtes

Tegenwoordig zijn er veel websites met online enquêtes waar je kunt registreren en wat geld kunt verdienen met online enquêtes. Hoe groter de enquête, hoe meer je verdient.

3. Proofreading

Vind je dat je gemakkelijk fouten oploopt bij het lezen? Krikt je ineen als je grammaticafouten ziet? Zo ja, dan moet je overwegen om een proofreader te worden. Snel geld verdienen doe je in ieder geval met proofreaden! Proeflezers zijn nodig, ik weet het omdat ik er zelf een gebruik.

4. Virtuele boekhouder

Boekhouders registreren financiële transacties voor kleine ondernemers. 

5. Verkopen op Amazon

Als je van winkelen en het zoeken naar een goede deal houdt, moet je zeker het FBA-programma van Amazon overwegen. Je vindt goede deals op producten bij baksteen en mortel winkels of online en verkopen ze door op Amazon voor een hogere prijs.

Wat maakt Amazon’s FBA programma zo geweldig is dat zij de producten naar uw klanten verzenden en de klantenservice afhandelen!

6. Tutor worden

Online onderwijs groeit dankzij de technologische vooruitgang en het is een uitstekende manier om thuis geld te verdienen als je ervaring of kennis van een specifiek onderwerp hebt. Bijles geven op fysieke locaties kan natuurlijk ook altijd.

7. Social Media manager

Ben je actief op Social Media en wil je namens andere bedrijven posten? Het is belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de verschillende Social Media platforms, en je zult veel organisatorische en communicatieve vaardigheden nodig hebben.

8. Virtuele assistent

Ben je taakgericht en heb je vaardigheden op het gebied van social media management, redactie, grafisch ontwerp, tutoring, onderzoek, schrijven, administratieve taken of data entry? Dan kan het voor je een uitstekende keuze zijn om Virtual Assistant te worden.

9. Transcriptie

Transcriptionisten luisteren naar audiobestanden en nemen (typen) op wat ze horen. Als je geduld en het vermogen hebt om lange tijd en met oog voor detail te zitten, moet je overwegen om te transcriberen.

10. Creëer een webshop met drop shipping

Dropshipping is een methode waarbij je producten van derden van een Drop Shipping bedrijf kunt verkopen zonder dat je het artikel ooit ziet of verstuurt. Je hoeft geen voorraad in te slaan en je kan je webshop dus gewoon runnen vanaf je keukentafel!

Terug naar boven