Een lach op je gezicht dankzij Black Friday

Een lach op je gezicht dankzij Black Friday

Het duurt niet lang meer of de Black Friday sale staat alweer voor de deur. De dag waar zelfs je portemonnee op zit te wachten. Want tijdens Black Friday kan je veel producten met hoge kortingen kopen. Wie houdt daar nou niet van?! In dit artikel delen we wat tips zodat jij niet met lege handen naar huis hoeft, maar juist met een grote glimlach de winkel uitloopt (of de ‘bedankt voor je bestelling’-pagina afsluit).

Wat wil je hebben en wat heb je echt nodig?

Een nieuw paar schoenen is nooit verkeerd. Maar heb je dat ook echt nodig? Kijk eerst goed naar wat je echt nodig hebt en waar je deze producten allemaal kan kopen. Maak desnoods een lijstje op je telefoon, tablet of laptop.

Het is handig om ook gelijk te kijken bij welke aanbieders je deze producten kan kopen. Vooral als je online gaat bestellen is deze tip geen overbodige luxe. Stel dat dat nieuwe paar schoenen tijdens Black Friday uitverkocht zijn bij webshop A. Dan kan je altijd nog bij webshop B kijken of ze die schoenen daar nog wel in jouw maat hebben!

In de winkel kopen? Lees dit dan even door

Gelukkig is de Black Friday gekte in Nederland nog niet zo groot als die in Amerika, maar er zijn wel steeds meer mensen die willen profiteren van die kortingen. Online en in de winkel. Om jouw concurrentie in de winkel een stapje voor te blijven, kan je deze tips vast en zeker gebruiken:

  • Let op de openingstijden, want veel winkels passen deze aan tijdens Black Friday. Vaak gaan winkels eerder open en later dicht.
  • Weet je wat je wil kopen? Loop dan alvast een proefrondje in de winkel, zodat je weet waar alles ligt. Zo hoef je tijdens Black Friday niet als kip zonder kop door de winkel te rennen.
  • Zorg dat je zowel contant geld als je pinpas op zak hebt. De banken en pinautomaten worden natuurlijk wel klaargestoomd voor het grote aantal betalingen dat hen te wachten staat. Mocht de pinautomaat toch last hebben van een storing? Dan heb je altijd nog contant geld om mee te betalen!

Tips als je online gaat bestellen

De kans is groot dat je lekker vanaf je laptop of mobiel gaat bestellen. Het is lekker makkelijk, kost weinig energie en het is zo gepiept. Op internet is je concurrentie echter wel een stuk groter dan in de winkels. Daarom hebben we ook voor de online shoppers wat handige Black Friday tips op een rijtje gezet:

  • De deals beginnen online al om 00:01u. Wil je geen kansen mislopen? Zorg dan dat je al vroeg achter je laptop of mobiel duikt, want rond middernacht is alles nog op voorraad. Hoe langer je wacht, hoe groter de kans wordt dat jouw gewenste items uitverkocht raken.
  • Weet je al precies wat je wil hebben? Zoek deze producten een paar dagen van tevoren alvast op. Zet ze in een documentje op je laptop of mobiel. Als het dan Black Friday is, ben je maar één klik verwijderd van het bestellen van je nieuwe tv, droger, stijltang of scheerapparaat.
  • Zet de URL’s van meerdere aanbieders op een rijtje. Zo is de kans het grootst dat jij je gewenste items kan vinden en kan bestellen!

Succes met de voorbereidingen en happy shopping!

Bron: https://www.blackfridaysale.nl/

Terug naar boven