Liefde gaat door de maag, ook die van jouw zakenrelaties!

Liefde gaat door de maag, ook die van jouw zakenrelaties!

“Liefde gaat door de maag”, ze zeggen het. Maar het is ook echt zo! Vooral snoep maakt mensen vrolijk en dat kun jij perfect gebruiken om je merk te versterken. Bij je doelgroep of bij je zakenrelaties. Want die heb je natuurlijk ook nodig. Het is belangrijk dat ze positief over je denken, blij met je zijn en dat je niet wegzakt in hun geheugen. Die drie dingen kun je allemaal waarmaken met relatiegeschenken met logo. Wat zijn nu leuke en lekkere etenswaren om te geven aan jouw doelgroep en relaties?

Chocolade

Er is ontzettend veel te krijgen als het gaat om gepersonaliseerd snoep. Bijvoorbeeld chocolade. Het is je wellicht bekend dat chocolade een stofje in het brein aanmaakt dat een gelukkig gevoel oproept en pijnlijke gevoelens vermindert. Bovendien is chocolade gewoon ontzettend lekker! Tijdens het eten van de chocolade ziet de relatie jouw logo en daarmee worden bewust en onbewust positieve gevoelens ten opzichte van je merk opgeroepen. En dat is precies wat jij nodig hebt! Je creëert een voorkeurspositie in het brein. Geen fan van chocolade? Dan kan dat natuurlijk ook met ander snoep of met koekjes.

Kalenders, repen of potjes

Chocolade is in veel soorten verpakkingen te verkrijgen. Rond de feestdagen is een adventskalender heel passend. Maar je hebt ook gewoon repen, waarvan je de wikkel kunt personaliseren. Of luxe bonbons in een fancy doosje. Snoep en koekjes heb je meestal in potten, waar je eenvoudig een sticker van jouw merk op plakt. En natuurlijk kun je ook snoepjes, zoals pepermuntjes, uitdelen aan al je bezoekers. Pepermuntjes per stuk verpakt in een papiertje, die je bij de uitgang neerzet om uit te pakken. Ook die doen het over het algemeen uitstekend voor je naamsbekendheid en de associaties bij je merk. Alles is te beïnvloeden!

Terug naar boven